Considerations To Know About oyun hileleri

Wiki Article

Roblox oyununda isterseniz de farklı bir hileli ve hazır bir hesap alarak ücretsiz olarak Robux tanımlanmış bir hesabınız da olabiliyor. Bu hesapları kullanarak istediğiniz kadar robuxunuz hazır tanımlı bir şekilde karşınıza çıkıyor.

Multiplayer mod'da belirtilen seviyelere geldiğinizde aşağıdaki silah, perk, ekipman ve killstreak/deathstreak'lara sahip olacaksınız:

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve Site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Ama bazı oyunlar vardı ki yıllarca hafızalardan çıkmayacak ve her oynadığımızda tekrardan aynı zevki alabileceğimiz nitelikte. Hem yeni hem de eski en iyi ve en popüler bilgisayar oyunları, haberimizde…

Arabanız yandığında, canınız azaldığında, çatışma anında hayat kurtaran bir hile olan hesoyam hilesini bu listeye koymazsak ayıp olurdu.

İşte her şeyi başlatan o hile! Oyun dünyasının ilk hile kodu olarak bilinen ve Konami Code olarak anılan bu hile görseldeki tuşlara bu sıra ile basılarak yapılıyordu.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the very best YouTube knowledge and our most recent attributes. Find out more

İlk olarak dimension son zamanlarda OyunKolu’nda yayınladığımız en güzel oyunları oyun hilesi paylaşmaya karar verdik.

Oyun meraklıları, Video clip Recreation Cheats Hacks için sayısız kullanım bulabilirler. Bazı hileciler, bilgisayar korsanlığı yapmanın veya oyun programlamada basit boşluklar bulmanın teknik zorluklarından hoşlanırlar. Diğerleri bu aktiviteyi sosyal bir norm veya meta oyun olarak görüyor.

Hile yazmak için bazı programlar gerekir ama bu makalede anlatmak istediğim daha çAlright yardımcı programlar olacak. Peki nedir bu gardenımcı programlar ? cevabı zaten üsteki yazıda istemeden de oyun hileleri olsa değişmiştim. Malesü ile kullanılan hileler kısmına bakarsanız bir değeri değiştirir demiştim işte yardımcı programlar bunu yapıyor bu programlar oyun hileleri başında Cheat Motor geliyor.

Birincisi, üretici tarafından konulmuş olan yazılım kısıtlamaları kaldırılmış yani jailbreak yapılmış bir iPhone (veya iPad ya da iPod Touch). Eğer cihazınız Apple’ın geçmiş iznlerine açıksa Cydia’ya bu veriyi ekleyebilir ve PokémonGoAnywhere uygulamasını arayabilirsiniz.

Mıknatıslı ve civalı zarlar kullanılır. Mıknatıslı oyun hileleri zarlarda ayakkabıda ve zarda mıknatıs bulunur, ayak kaldırıldığında zarın etkilenmesi sağlanır, istenen rakamlar gelir.

Topu tekmelemek ve bir gol atmak için parmağınızı ekran boyunca sallamanız yeterli! Kulağa kolay geliyor, değil mi? Yanlış. Oyunda ilerledikçe şutlar daha zorlu hale geliyor ve şutları …

Your browser isn’t supported any longer. oyun hileleri Update it to have the ideal YouTube practical experience and our hottest functions. Find out more

Report this wiki page